Wildlands Emmen – Zomer 2021

Mijn eerste trip naar Wildlands Emmen! Whoehoe!

Sinds Dierenpark Emmen omgetoverd is tot Wildlands heb ik dit park al op mijn bucketlist staan, maar om de een of andere rede kwam het er nooit van. Tot Corrie om de hoe kwam kijken en we in de zomer toerist in eigen land aan het spelen zijn!

Laat ik maar gelijk  met de deur in huis vallen; mijn verwachtingen van dit park zijn ruimschoots overtroffen en we gaan zeker vaker terugkomen!

Wat het bezoeken van (pret)parken voor ons zo leuk maakt is niet zozeer de attracties, hoewel dat natuurlijk wel hoogtepunten zijn, maar het is het gehele plaatje van sfeer, aankleding, shows en attracties. Wildlands als park doet niet onder aan andere bekende parken. Het is natuurlijk wel meer een dierentuin dan een attractiepark maar wat ze hebben gemaakt in sfeer, theming en aankleding is echt geweldig!

Door de Corrie-maatregelen hadden ze verplichte looproutes gemaakt die het park opdeelt in twee wandelpaden. Wij starten onze dag met een wandeling door Afrika. Omdat we als een van de eerste in het park waren direct bij opening en iedereen dus dezelfde route wandelt kwamen we bijna geen andere bezoekers tegen in dit eerste deel van de dag. We liepen als het ware voor de menigte uit.

Aan het einde van het eerste rondje was het toevallig lunchtijd. En een perfecte tijd, want toen we nét binnen een plekje hadden gevonden brak de lucht open en kwam de regen met bakken uit de lucht. Opeens werd het dan ook heel druk binnen...

En toen we klaar waren met de lunch kwam het zonnetje weer tevoorschijn en konden we beginnen aan de tweede ronde; door het regenwoud en de poolgebieden.

Er is, naast de dieren en de achtbaan, ook een heel grote indoor speeltuin. We hebben die wel bekeken, maar omdat wij geen kinderen hebben zijn we daar niet blijven hangen. Dat maakt de dag wel iets korter. We waren om 14.00 uur uitgekeken hebben het park toen verlaten. Maar met kinderen en gebruik van alle faciliteiten om die bezig te houden is dit park zeker een bezoek voor een hele dag waard.

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.