USA – Palm Springs 2018

Na een relatief drukke week in Los Angeles waarin we veel hebben gereden en drie dagen hebben gespendeerd in Disneyland en Disney California Adventure zijn we doorgereden naar Palm Springs voor een weekje luieren.

Zelf was ik behoorlijk stuk van de lange dagen Disney; de eerste paar dagen in Palm Springs kon ik niet echt meer lopen. Gelukkig hadden we een perfect hotel en was onze "kamer" een compleet appartement met woonkamer, volledige keuken, slaapkamer en super grote badkamer. We hebben optimaal genoten van écht luieren!

Toen mijn voeten eenmaal weer wat wilden lopen zijn we weer gaan genieten van de omgeving. Palm Springs zelf is niet onwijs veel te beleven, maar ze hebben een super groot winkelcentrum waar we onze Amerikaans winkelfix hebben gekregen en , op loopafstand van ons appartement, een klein centrum met uiteraard een prachtige Starbucks.

I am in Starbucks heaven!  1,2 L aan Caramel Macchiato!
I am in Starbucks heaven! 1,2 L aan Caramel Macchiato!
Palm Springs Starbucks
Palm Springs Starbucks
Palm Springs Winkelcentrum
Palm Springs Winkelcentrum

Halloween
We waren in Palm Springs op 31 oktober. Halloween op zijn Amerikaans. Hieronder een korte impressie van de gekheid die zich in de winkels bevinden...

Ik vroeg om "een beetje" drinken...
Winkelen in Palm Springs.

Ik vroeg om "een beetje" drinken... #gekkeamerikanen
Met Patrick Eekhof  winkelen in Palm Springs.
popcorn in de pan

POPCORN IN EEN PAN!

Wat ik al een hele tijd gewoon een keer wil maken, maar de vorige keer niet kon omdat dat we geen geschikte keuken hadden...

#gekkedingenopbucketlist

Joshua Tree National Park
Vanuit Palm Springs is het een uurtje rijden naar Joshua Tree National Park. Dit park bevat 1 weg waar je met de auto overheen kan rijden om zo het prk te doorkruisen en onderweg zijn een aantal stoppunten.

We hebben het hele park doorgereden en waren een beetje teleurgesteld in het aantal Joshua Tree bomen die we daadwerkelijk zagen. We hebben veel andere mooie dingen gezien, maar het park heet Joshua Tree Park... Maar zodra we uit het betaalde gedeelte van het park reden en de normale weg terug naar ons appartement namen kwamen we langs duizenden en duizenden Joshua Tree bomen! Die fix ook weer voltooid! Alleen beetje jammer dat we daar dus eigenlijk de betaald route niet voor hoefde te nemen.

Big Bear Lake en Idyllwild
Tijdens nog weer een prachtige roadtrip zijn we naar Big Bear Lake en Idyllwild gereden. Twee kleine stadjes die voor ons aanvoelen als echt Amerikaans. Super pitoresk en charmant met kleine locale winkeltjes en uitzichtpunten. We love America!

Na onze relaxweek in Palm Springs zijn we verder gereden naar Las Vegas voor onze laatste vakantieweek.

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.