USA – Los Angeles 2018

greetings from LA
Een vakantie begint bij mij met een koffie van Starbucks!

Onze tweede keer in LA! Tijdens onze eerste reis in 2015 hebben we niet heel veel van de stad en omgeving gezien. We waren er maar een paar dagen en bezochten toen Universal Studio's Hollywood en Six Flags Magic Mountain.

Maar deze trip hebben we een volle week in LA geboekt waarvan we drie dagen naar Disneyland en Disney California Adventure gingen. De rest van de week hebben we genoten van de omgeving.

Toen we 3 jaar geleden voor het eerst in Amerika waren zagen we op tv een reclame voorbij komen van Little Ceasers. Het deuntje van de reclame is drie jaar in ons hoofd blijven hangen, en vandaag hebben dan eindelijk die pizza gegeten!

DEEP! DEEP! 3 meat pizza! YUM Wauw! De lekkerste pizza die we ooit gehad hebben.
Little Ceasers: "Pizza Pizza!"
Little Ceasers: "Pizza Pizza!"

Het LA strand
We hebben een hele dag uitgetrokken om écht te relaxen aan het strand en de directe omgeving. Het was echt een super ontspannen dag waarbij we steeds een stukje verder langs de kust reden om alle mooie plekjes te zien.

Laguna Beach
Laguna Beach is een plaatje op ongeveer een uur rijden van LA en is bekend om de prachtige aangelegde boardwalk. Een wandelpad langs de kust met prachtig aangelegde parkjes en uitzichten over de oceaan. We zijn een beetje verliefd geworden op deze plaats...

Roadtrip de Pacific Coastline naar San Diego
We zijn vanuit LA naar San Diego gereden waarbij de de route langs de kust volgden. Op onze vorige trip reden we langs de kust van San Francisco naar LA en nu hebben we die weg afgereden helemaal naar San Diego. Daar hebben we ook weer het strand en de boulevard kermis bezocht. Helaas hadden we niet heel veel tijd omdat we ook nog weer terug moesten naar LA. Maar we gaan zeker nog een keer terug voor een langer verblijf!

1_LA_6_20181021_140815

Roadtrip! na een week LA hebben we de scenic route genomen van LA naar naar Palm Springs voor een weekje resortvakantie!

1_LA_8d_20181025_132244

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.