USA – Las Vegas 2018

De laatste week van onze USA vakantie 2018 brengen we door in Las Vegas! Drie jaar geleden zijn we hier ook geweest. Maar vooral ik was nog niet uitgekeken in Las Vegas en wilde daarom graag nog terug om alles te zien waar we toen geen tijd voor hadden. Lees hoe onze eerste trip naar Las Vegas was > 

We verblijven wederom in het Excalibur Hotel waar we onze vorige trip mee afsloten. De rede om niet te kiezen voor een ander hotel zijn voornamelijk locatie en kosten. Midden op de strip (dus makkelijke toegang tot beide uiteinden en wegrijden met de auto) tegen een zeer betaalbaar tarief. We spenderen over het algemeen niet onwijs veel tijd in het hotel zelf, dus wij kiezen die niet uit op de faciliteiten.

Vanuit het hotel is zo'n beetje de hele strip op loopafstand en we zijn dus elke dag wel daar te vinden.

Coca Cola Store Las Vegas

Dat wilde ik drie jaar geleden al. Maar kwam er niet van... hij heeft op me gewacht.

Coca Cola Store Las Vegas
Coca Cola Store Las Vegas

Hobby Lobby
Naast de strip hebben we ook een aantal winkels opgezocht buiten de toeristische delen van las Vegas. Zo hebben we een super leuk stripboekenwinkel bezocht en uiteraard mogen een Walmart en een Target niet aan onze USA trip ontbreken.

Patrick verraste me deze keer met een bezoek aan een Hobby Lobby. Patrick is de reisplanner van ons twee en hij had speciaal voor mij de grootste hobbywinkel opgezocht die ik ooit van binnen heb gezien! He loves me...

Ik heb echt mijn ogen uitgekeken! Zoveel hobbymaterialen binnen handbereik en onwijs betaalbaar! Het is dat er een limiet aan gewicht mee mocht naar huis, anders had ik die hele winkel leeg gekocht.

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.