Universal’s Cabana Bay Beach Resort & Vulcano Bay

Na Disney World spenderen we het tweede deel van onze vakantie in Universal's Cabana Bay Resort, met pal naast de deur Volcano Bay Waterpark.

Cabana Bay Resort

Dit massief grote resort is werkelijk van alle gemakken voorzien. We zouden hier 8 nachten verblijven, maar hebben ons verblijf met twee nachten verlengt omdat we het zo naar ons zin hadden.

De kamer is standaard. Twee queen bedden, een prima badkamer en geweldig uitzicht op het zwembad. We hebben voor de lengte van ons verblijf twee hervulbare bekers gekocht die we onbeperkt kunnen vullen met meer dan 100 soorten drinken. Moeten we wel voor naar het restaurant lopen, maar dat is geen enkel probleem, heel ver is het niet.

Het restaurant serveert ontbijt, lunch en diner en is goed te eten. We hebben drie avondmaaltijden hier gegeten omdat het goedkoop en lekker is. Er is ook een Starbucks in het gebouw en een poolbar waar ze heerlijke cocktails en hotdogs hebben. Echt een aanraden, zeker ook voor gezinnen, om langere tijd te verblijven!

Volcano Bay Waterpark

10 minuutjes wandelen vanaf de deur van onze hotelkamer ligt het waterpark. En deze is inclusief in onze parktickets dus... hop! wij togen op een mooie zonnige dag naar het waterpark.

Helaas werd het een iets minder leuke dag dan we op hadden gehoopt en dat heeft 3 redenen:

  1. Telefoons kunnen niet zwemmen en dit is de dag dat we Patrick zijn telefoon verzopen.
  2. Het waterpark is zo massief groot en de wandelpaden zodanig aangekleed met planten wat wij ons een beetje verloren en verdwaald voelen
  3. De Tapu Tapu band werkt niet zoals we hadden verwacht en er is niemand die het even uitlegt. Wij dachten daarmee te kunnen betalen, maar we hebben alsnog een creditcard nodig, want in een zwembad waar we onze spullen in een kluisje hebben gestopt is dat niet handig.

Het was behoorlijk druk in het park en de rijen voor de glijbanen waren massief lang, ook al heb je een terugkeertijd in een virtuele rij, en de watercoaster is al helemaal volgeboekt voor de dag, dus daar kunnen we niet in. Het heeft ons doen besluiten om na een paar uurtjes alweer terug te lopen naar ons hotel en daar het zwembad in te duiken. Veel rustiger en evengoed een leuke water dag!

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.