Universal Studio’s Orlando 2022

Het is net alsof je je favoriete tv-programma's en films IRL bekijkt. Het park bestaat uit diverse filmsets en nagemaakte stadsdelen. Zo ga je van New York naar San Francisco in een paar stappen!

In de dagen dat we hier zijn komen we onwijs veel karakter tegen op zo'n beetje elke straathoek.

The Jason Bourne Stuntacular

Nieuw voor ons dit jaar is de stuntshow gebaseerd op de filmserie Jason Bourne. We hadden eigenlijk geen idee wat voor show het was en gingen dus geheel zonder verwachtingen naar binnen. Het filmpje hieronder doet het geheel niet helemaal recht. Dat kan ook niet want de schermen en effecten zijn zo groot dat een camera het niet echt goed oppakt.

Deze show is echt van topkwaliteit en zo onwijs gaaf om te zien. ik heb er niet echt woorden voor... Je moet het gewoon zelf zien en meemaken.

Play Video

Superstar Parade

Ontbijt bij Today Café

Butterbeer in drie soorten

We hebben een kleine proeverij van Boterbeer gehouden. Boterbier is verkrijgbaar in drie varianten. Hot is alleen verkrijgbaar op koude dagen en we hadden dus weer geluk dat ze hem schonken.

Zelf vind ik de regular het lekkerst, wel koud, maar niet frozen als een slushi. Patrick zijn voorkeur gaat naar de frozen.

Diagon Alley

In mijn blogs van twee jaar geleden heb ik uitgebreid verslag gedaan van alles wat er te beleven is hier in Diagon Alley. Lees die hier.

Dit jaar hebben we vooral heel veel boterbier gedronken en gewoon genoten van de sfeer. We hebben één ritje gemaakt in Gringotts op een vroege ochtend toen de rij nog kort was en verder hebben we foto's geschoten.

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.