Toerist in eigen land – Zomer 2021

In 2021 hebben wij onze zomervakantie anders gespendeerd dan wij normaal gesproken doen. Patrick en ik reizen heel graag naar het buitenland en als kinderloos stel hoeven wij geen rekening te houden met de schoolvakanties. Dat zorgt ervoor dat wij eigenlijk altijd in het voor- en najaar met vakantie gaan en in de zomer altijd gewoon doorwerken.

Maar dit jaar waren wij in de zomer echt toe aan vakantie. Maar Corrie maakte reizen met een vliegtuig lastig en dus besloten we twee weken de toerist in Nederland uit te hangen!

En wat hebben we genoten!

Foodtruckfestival Tjoeke Tjoeke Food Food Enkhuizen

In onze zoektocht naar leuke uitjes voor ons kwamen we een hoop foodfestivals tegen. Echter gingen er heel veel niet door, maar... die in Enkhuizen wel. En laat dat nou bij ons om de hoek liggen! Hoe handig.

Brouwerij de Werf Enkhuizen

Ook in Enkhuizen vonden we een geweldige plek om te eten op een mooie avond. De vibe van het restaurant buiten is die van een festival en het eten is geweldig lekker.

Markthallen Rotterdam en Westfield Mall of The Netherlands

Wel wilden dit jaar een soort van recreatie doen van de foodfestivals in Orlando waar we in 2020 zijn geweest. En naast Tjoeke Tjoeke zijn we dus op zoek gegaan naar andere plekken. Jaren geleden was ik al eens in Rotterdam geweest bij de Markthallen en nu nam ik Patrick mee daar naartoe. Het viel alleen enorm tegen want de helft van de horeca daar was dicht. Maar we hebben evengoed een leuke dag in het centrum van Rotterdam gehad. Vastgeplakt aan die dag, na een nachtje in Rotterdam, zijn we ook naar de Westfield Mall of The Netherland geweest. Een gloednieuwe en enorm winkelcentrum wat ook weer mooi aansluit op ons Amerika-thema.

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.