Handgemaakte kerstkaarten 2019

Elk jaar maak ik met kerst mijn eigen handgemaakte kerstkaarten. Door de jaren heen heb ik een enorme verzameling aan materialen en dit jaar heb ik besloten niet echt iets nieuws te kopen maar te mixen en matchen met een heleboel oudere materialen

Veel van de materialen die ik gebruik komen van Marianne Design en ik maak veelvuldig gebruik van mijn Cuttle Bug (ik heb een van de eerste modellen) en ook stempels van Marianne en My Favourite Stamps en het tijdschrift “Mijn hobbykaart” gebruik ik veel materialen uit. Vaak gebruik ik naast de kaarten die in het tijdschrift staan als aanvullen mijn eigen materialen. Zo krijgen die kaarten altijd mijn eigen twist.

Voorheen maakte ik samen met mijn moeder de kaarten, maar sinds zij is overleden heb ik bij ons op zolder een super mooie hobbyhoek gemaakt. Ik merk wel dat ik steeds minder andere kaarten maak dan kerstkaarten. Met de simpele rede dat ik eigenlijk nooit kaarten verstuur, behalve als er een baby is geboren. Ook gebruik ik nog wel verjaardagkaarten, maar dan meer om mee te nemen naar een verjaardag en te geven met een cadeaubon erin.

Dit jaar dus een mengelmoes van materialen en stijlen en ik moet zeggen, ik ben onwijs blij met het resultaat!

Maar ook al verstuur ik dus niet onwijs veel kaarten, ik blijf het maken ervan wel heel leuk vinden. Dus ik heb besloten ze op aanvraag ook voor anderen te gaan maken. Niet om iets te verdienen, maar gewoon zodat ik ze niet voor niets maak. Dus wil je zelf een keer een handgemaakte kaart versturen maar heb je niet de creativiteit of de tijd om ze zelf te maken?

4 reacties

 1. Wilmy Schwachöfer op oktober 9, 2020 om 4:50 pm

  Wow
  Wat een mooie kaarten
  Echt super

  • Kelly Eekhof op oktober 12, 2020 om 7:55 am

   Dankjewel Wilmy 😀

 2. lia velthuizen-demeijer op mei 14, 2021 om 1:18 pm

  ik heb genoten van de mooie kaarten die jij maakt.

  • Kelly Eekhof op mei 14, 2021 om 1:42 pm

   Dankjewel Lia! Ik heb er ook veel plezier in om te doen. 😀

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.