Galaxy’s Edge at Hollywood Studio’s 2022

Vandaag is de dag! De dag dat we EINDELIJK Rise of resistance gaan rijden! Twee jaar geleden waren we ook in Orlando, maar met het online reserveringssysteem voor een virtuele rij was het ons niet gelukt om toegang te krijgen voor de rij. Maar dit keer hebben ze de rij gewoon open gezet en kan iedereen erin gaan staan. Wat een feest. 

Rise of Resistance

In de afgelopen twee jaar hebben we best veel POV's van deze rit gezien. En dat heeft onze verwachtingen enorm hoog gezet en het eerste park welke we bezoeken deze vakantie was dan ook Hollywood Studio's en dan direct naar de rij voor Rise.

De wachttijd zou 95 minuten zijn maar na 45 minuten stapten wij de shuttle pod in voor het eerste deel van de rit. Dus dat viel alles mee. Wij denken dat dat komt omdat de lightlinglane heel vroeg in de ochtend nog niet op gang is gekomen en dan dus de standaard rij meer stoelen in de rit toegewezen kregen. Datzelfde gebeurde ook toen we in Animal Kingdom heel vroeg in de rij van Flight of Passage gingen staan. Die zou ook 85 minuten zijn maar na 40 minuten zaten we op de Banshee.

Onze ervaring met Rise is goed. Het is een geweldige ervaring en de rit heeft veel verassingselementen. Maar... wij waren niet uit het veld geslagen. We vinden het niet de beste rit die we ooit gedaan hebben. Die eer blijft voorFlight of Passage.

Play Video

Filmcredits: The Tim Tracker

Millennium Falcon Smuggler's Run

We kunnen natuurlijk niet naar Batuu zonder ook een ritje in de Millennium Falcon! We moet even wat coaccium gaan halen. ­čÖé

Play Video

Filmcredits: The Tim Tracker

Play Video

Filmcredits: Ordinairy Adventures

Oga's Cantina

Nog een bucketlist item die we hebben kunnen afstrepen deze vakantie! Oga's Cantina is een galactische bar. Volledig gethematiseerd en overweldigend voor de zintuigen. Heelrijke buitenaardse drankjes en de Beste DJ in de Galaxy! We had soo much fun!

Play Video
Play Video
Play Video

Filmcredits: Ordinairy Adventures

Ronto Roasters

Buitenaardse snacks eten we bij Ronto Roasters. De popcorn was super lekker. Een goede mix tussen zoet en pittig voor chili.

Batuu

We hebben wederom enorm genoten van het hele themagebied Galaxy's Edge. Het is zo'n overweldigende wereld, zoveel te zien en zoveel te beleven.

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.