Epcot Festival of the Arts 2022

Geef ons een foodfestival en we voelen ons in ons element. En Festival of the Arts stelt absoluut niet teleur.

Wonderful Walk of Colorful Cuisine

We starten onze culinaire reis om de wereld met een leuke activiteit uit het paspoort. Koop vijf geselecteerde gerechten en krijg aan het eind een speciale Completer Treat. Een super leuke manier om eten te proberen die we zelf niet zo snel zouden kiezen. Het enige wat we écht niet lekker vonden was de Beet Carpaccio. De rest was super lekker!

Figments Brush with the Masters

Nog een leuke speurtocht om te doen. Je moest soms wel echt goed zoeken en we hebben bij sommige zelfs de hulp van het internet ingeschakeld. Maar in diverse land-paviljoens zijn schilderijen geplaatst van grote meesters waar Figment in verstopt zit. Vind je ze allemaal dan krijg je aan het einde een leuk en uniek kunstwerk om zelf te schilderen.

Epcot FARTS FOOD

Met een heel paspoort vol overheerlijk uitziende gerechten was het soms nog moeilijk kiezen... Maar met een verdeling over drie dagen hebben we een groot deel van het lekkers kunnen proberen.

Epcot FARTS Entertainment

Tijdens het festival is er, naast alle attracties die er altijd zijn, nog zoveel meer te zien en te doen in het park! We kijken werkelijk onze ogen uit.

Character Meet and Greet

In Epcot ontmoeten we heel veel karakters op Corrie-afstand.

Epcot Beacon

Het mooiste van het park zie je pas in de avond als de zon onder is. Spaceship Earth vorm dan een Beacon of Light met een geweldige lichtshow. Ik kan er echt uren naar kijken!

Laat een reactie achter





Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.