Disney’s Animal Kingdom 2022

Ingrediënten: Stralend zonnetje, 25 gradenen als kers op de taart een ontmoeting met Kevin! Animal Kingdom, here we come!

Het werd een super gevulde dag vol met shows en langs varende karakters. Omdat er in dit park niet heel veel ritjes zijn en Mount Everest was ook nog eens gesloten, was dit de meeste relaxte dag van onze Disney-vakantie. We hebben enorm genoten van het park, de aankleding, de sfeer, heerlijk loungen bij Nomad Lounge en in de avond ronddwalen door Pandora.

Kite Tails

Nieuw in 2021 is de show met vliegers: Kite Tails. Een leuke show met interactie tussen de crew en de vliegers en stunts met de grote vliegers en de jetski's. Het is geen bijzondere show maar wel een leuk tijdverdrijf in een park waar verder niet onwijs veel te doen is.

Lunchen bij Nomad Lounge

Om de drukte en de hitte even te ontsnappen hadden we voor de lunch een reservering bij Nomad Lounge. Hier hebben we genoten van heerlijk eten, rondvarende flotilla's over de rivier en twee uurtjes relaxen op het terras.

Ontmoeting met Kevin

Een enorm grote loopvogel die dicht bij de paradijsrots in de film Up leeft. Ik weet niet waarom, maar elke keer als ik haar zie moet ik gewoon lachen. Kevin is geweldig en komt niet heel vaak tevoorschijn in Animal Kingdom. We hebben dus geluk dat we haar hebben kunnen zien.

Tree of Life

Vier alle levende wezens bij het iconische symbool van Disney's Animal Kingdom-park. De boom blijft boeien, vanaf welke kant je hem ook bekijkt. De stam is opgebouwd uit sculpturen van vele dieren en vormen samen de Tree of Life.

Dinner at Satu'li Canteen

Buitenaardse gerechten maar wel bekende smaken. Bij Satu'li Canteen hebben ze het allemaal. We namen een kindermenu's omdat we bij Nomad Lounge ook al behoorlijk hadden gegeten, maar wel ook de Cateen gerechten wilden proberen.

Pandora - The World of Avatar

Mijn favoriete attractie ter wereld staat hier: Flight of Passage. Wat een feest om deze weer te kunnen rijden! En ook Na'Vi River Journey blijft een genot voor de zintuigen.

Overige attracties en bezienswaardigheden

Tijdens onze vorige trip hebben we veel meer ritjes gemaakt zoals Kilimanjaro Safari, Expedition Everest en Dinosaur. Ook liepen we toen een wandeling door de jungle en zagen we vele dieren zoals tijgers en gorilla's. In dit blog lees je onze bevindingen.

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.